Sunday, April 29, 2007

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ


και συμπληρωματικα οχι αλλους plevrotus(όπως αναγράφονταν στον κατάλογο του εστιατορείου) και όχι άλλη λιαστή ντομάτα !!! ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΣ 25 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΙΣΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.ΗΛΙΘΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ!Τόσα υλικά έχει ο θεούλης και τα χημικά εργαστηριάκα μας δεν μπορείτε να κάτσετε κατω και να φτιάξετε ένα μενού της προκοπής?Και να η μύτη μέχρι εκει πάνω και να το τουπέ και να οι σερβιτόροι με συμπεριφορά στην κόψη.Και στριμωγμένοι σαν σαρδέλλες!!!Λες και μας κερνάγανε και μας καναν και χάρη!Οχι αγάπη μου.Δε θέλω ξανά!!Έχει τόσο ωραία εστιατόρια η Αθήνα!ΕΣΥ οχι ΞΑΝΑ!!!! Μας έδειξες το κακό σου prosopo......

Wednesday, April 25, 2007

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ strikes again!!!!!!



Είσαι μεγάλη γαϊδούρα.Και αχάριστη.Και λαμόγιο. Γιατί νόμιζα οτι τα συμφωνήσαμε!Έκανα ησυχία,χαμήλωσα το μέσο όρο μουσικής,εκοψα τα πολλά πολλά για να μπορείς να ροχαλίζεις ήσυχη!Αλλά εσύ είσαι πολύ μουλωχτή!Αντί να έρθεις να μου το πεις κατάμουτρα "με ενοχλήσατε που κάνατε πάρτι και χαίρεστε τα νιάτα σας",παίρνεις τηλέφωνο την σπιτονοικοκυρά μου και με κατηγορείς. Μαϊμου!!!Φτου σου!Αλλά ο Θεός είναι μεγάλος και σε πλήρωσε με το νόμισμα που μόνο στη μικρόψυχη υπόστασή σου θα άξιζε. Μίλησε η σπιτονοικοκυρά με την διαχειρίστρια και είναι πλέον όλοι εναντίον σου!Τους ξεγέλασα όλους με το ψεύτικο χαμόγελό μου και σε κατηγορούν για όλα εσένα!!!Μπου χα χα(δρακουλιαρικο γέλιο) !Και στο λέω να το περιμένεις: Στο επόμενο πάρτι θα νοικιάσω ηχητική εγκατάσταση και φωτορυθμικά και θα τα κρεμάσω στα παράθυρα σου από το μπαλκόνι.Κακιά και ανάγωγη γρια!!!!

Friday, April 20, 2007

comeback!!!!!


Το ζητήσατε.Επιμείνατε.Παρακαλέσατε.Το αγαπημένο σας blog και πάλι κοντά σας !!!!Πόσες όμορφες στιγμές δεν σας χάρισαν αγαπημένοι μου 5 αναγνώστες(και μια φιλική συμμετοχή) τα 4 λαμπερά, γεμάτα χιούμορ και ευγλωττία posts που έκαναν το χειμώνα πιο ανάλαφρο και λίγο πιο ζεστό(για την ακρίβεια 3 απο αυτά γιατί το τέταρτο,τις αγαπημένες μου ταλαι-πορείες, κανείς δεν είχε το προαπαιτούμενο υπόβαθρο για να τις εκτιμήσει βλάχοι!)Τώρα το "συνέβη στην αθήνα"(απο εδώ και πέρα για συντομία ΣΣΑ) έρχεται ανανεωμένο και έτοιμο να καλύψει το χαμένο χρόνο!Τι περιμένετε λοιπόν?Start spreading the news!!!!!Κώστα,Στέλλα,Γερασιμε,Αλίκη,Αντώνη ειδοποιήστε ο ένας τον άλλο πως ΕΧΟΥΜΕ C O M E B A C K!(τον Μάρκο θα τον ειδοποιησω εγώ.)