Monday, January 21, 2008

.........

Σήψη.Κι αν γυρίσεις την πλάτη στην διεφθαρμένη κυβέρνηση συντάσσεσαι με μια αντιπολίτευση φτωχό συγγενή πάνω απ την κληρονομιά.Και αν γυρίσεις την πλάτη σε αυτούς
βλέπεις την αθλιότητα των εξαρτημένων μέσων που οι δημοσιογράφοι γίνονται οι ίδιοι είδηση, καλοπληρώνονται για να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και τρώνε τις σάρκες τους πάνω από τα εκατομμύρια .Κι αν γυρίσεις πλάτη και σε αυτούς βλέπεις τον ζαμανφου τον Ελληνάρα τον σωστό τον πρόστυχο που προτιμά να κλείσει τα αυτιά του απ το να ανοίξει το στόμα του,γιατί σίγουρα κι αυτός όπως κι εσύ κι εγώ κάπως θα κουτσοβολεύτηκε. Και φέρνεις σβούρες γύρω απ τον εαυτό σου ώσπου να ζαλιστείς και να πέσεις.Καληνύχτα Κεμάλ,τελικά, αυτός ο κόσμος όντως δε θ αλλάξει ποτέ.

Τρεις ασήμαντες συνήθειες!

Δεύτερη πρόσκληση για μπλογκοπαίχνιδο!θα κολακευτώ και δεν είναι σωστό.Sugarproof, αϊ ντου.Λοιπόν:

1.Πριν πάω στο super market λατρεύω να γράφω τα ψώνια τακτοποιημένα.Τα χωρίζω σε ομάδες (μαναβική,γαλακτοκομικα κτλ) και τα βάζω σε σειρά έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ξαναπεράσω από το ίδιο μέρος.Δυστυχώς λόγω χρόνου δεν προλαβαίνω να το κάνω και πολύ τελευταία (φρικιό που του στερούν τη χαρά)

2.Βουρτσίζω τα δόντια μου πάντα με βάση το ρυθμό ενός τραγουδιού που έχω στο κεφάλι μου εκείνη τη στιγμή.Μεγαλύτερο σουξέ στο βούρτσισμά η "πίστα από φώσφορο"

3.'Οποτε μπαίνω μόνος σε ταξί παίρνω τον κολλητό μου το Φώτη από θεσσαλονίκη τηλέφωνο.Μόνο τότε.Ευτυχώς μπαίνω σε ταξί καθημερινά.

Kiara,square,antonis, και λοιποι καλοι μου φίλοι ο παλαβός σας φίλος σας καλεί να παίξετε

Saturday, January 12, 2008

2007+1

Ο αγαπημένος μου jirashimosu με κάλεσε στο πρώτο μου μπλογκοπαίχνιδο.Γιούπιιιιι!

Το παιχνίδι αφορά 7+1 πράγματα που με σημάδεψαν τη χρονιά που πέρασε.Λοιπόν ξεκινάω:

  1. Το εν λευκώ κυκλοφορεί σε cd
  2. Η συναυλία στο θέατρο βράχων με τη Νατάσσα και την Αφροδίτη Μάνου που στήσαμε μαζί με το Γεράσιμο. Συναυλία, Μάνου, Μποφίλιου, θέατρο Βράχων Γεράσιμος, είναι πολλά μέσα στην ίδια βραδιά για να μη με σημαδέψουν.
  3. Έζησα τον μεγαλύτερο έρωτα της μέχρι τώρα ζωής μου, με θλιβερά αποτελέσματα και πολύ παίδεμα που ακόμη συνεχίζεται....Εκεί να δεις σημάδι
  4. Έθεσα σε νέες βάσεις τη σχέση μου με την αδερφή μου και ήρθαμε ακόμη πιο κοντά.
  5. Νέοι άνθρωποι μπήκαν στη ζωή μου που όλα δείχνουν πως θα μείνουν
  6. Είδα την Ελλάδα (1) να καίγεται ολόκληρη
  7. Είδα την Ελλάδα (2) έστω και σπασμωδικά να παρουσιάζει τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτικές εξελίξεις με τις ιστορικές εκλογές του φθινοπώρου.
  8. Είδα τους ήρωές μου να φτύνουν την ιστορία τους.

Αυτά σε μια ιδιαιτέρως γεμάτη χρονιά.....

Ωρα για προσκλήσεις: freedula sugarproof roadartist revqueer kiara narita apsou σειρά σας.