Saturday, June 28, 2008

Άννα Γούλα



Χθες αναφέρθηκε η περσόνα-κατασκέυασμα της αριστουχου της ΑΣΚΤ Χαράς Κολαϊτη και είπα να ποστάρω κάτι από αυτό το αναγουλιαστικό κατασκευασμα που με τόση σοφία και δεξιοτεχνία επλασε η κοπελα αυτή

Wednesday, June 25, 2008

Α' απονομη βραβείων "Συνέβη"


Λοιπόν αγαπημένοι μου 7 αναγνώστες και Αλέκα (καρατσεκαρισμένο που έλεγε και η αείμνηστη). Από σήμερα το πολυαγαπημένο σας Σ.Σ.Α. (συνεβη στην Αθήνα) με βαθειά συγκίνηση και περηφάνια παρουσιάζει και καθιερώνει τα βραβεία "συνέβη".

Λίγα λόγια για τον θεσμό:

Τα βραβεία θα δίδονται σε άτακτα χρονικά διαστήματα και για διάφορους λόγους και αιτίες. Σήμερα βραβεύωμεν τη διαφήμισή.Αύριο μπορεί το καλύτερο καζαν-ντιμπι.Θα δούμε.Πρόεδρος είμαι οτι γουστάρω κάνω.Τα βραβεία δεν συνοδεύονται απο χρηματικό έπαθλο.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΞΕΚΙΝΑ

Βραβείο "Δυσφημισέ με τώρα": Το ειδικό βραβείο αυτό απονέμεται στην καινούρια διαφήμιση εταιρείας αυτοκινήτων η οποία αφού παινεύει το αυτοκίνητο για την άρτα και τα γιάννενα που διαθέτει τελειώνει με την φράση "Με 18.900 ευρω.Εσεις θα ζητούσατε ποτέ τόσα πολλά?"!!!!!Συμβουλή:Βάζουμε σε σωστή σειρά τις φράσεις για να βγαίνει το νόημα που θέλουμε κι όχι ακριβώς το αντίθετο.

Βραβείο "Υπερμόντελος και ιερο τέρας υποκριτικής τεχνης":Απονέμεται σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο οποίος διαφημίζει γιαουρτοειδή που ρίχνουν την χοληστερίνη.Εκτός οτι ο άνθρωπος δεν χτενίστηκε καν για να βγει να τα πει,ακούγεται να μιλάει βαριεστημένα με ένα λάμδα βαρύ σαν ιστορία και μασώντας τα μισά λόγια.Στην ηχητική επεξεργασία που του κάνανε δε στο τελευταίο σλογκανάκι νομίζεις οτι φεύγει κι από το μικρόφωνο.Κορυφαία στιγμή του είναι όταν περπατάει και ενώ πρέπει να μιλαει κοιτώντας στα μάτια τους τηλεθεατές (δηλαδή την κάμερα που τον ακολουθεί) καθώς θα τους δίνει επιστημονικά στοιχεία για το πως αυτό το γιαούρτι μειώνει χοληστερίνη χοληστερόλη και δε συμαζέυεται,αυτός παράλληλα ρίχνει και λοξές ματιές ξώφαλτσες πιθανότατα στο σκονάκι η στον υποβολέα ή στο παπουτσι του μακενίστα.

Βραβείο "Κούλανε με με το σλόγκαν σου": Απονέμεται στο δημιουργικό που ενέκρινε το σλογκαν "Στη ζωή όταν έχεις επιλογές,επιλέγεις πάντα το περισσότερο".Στο χωριό μου εμεις όταν έχουμε επιλογές επιλέγουμε παντα το καλύτερο κι οχι το περισσότερο. Αν έχεις δηλαδή πολλά πάρα πολλα ρεβύθια και ένα φιλε μινιόν σύμφωνα με το σλόγκαν θα επιλέγεις ΠΑΝΤΑ τα ρεβύθια.Βραβείο και γρήγορα.

Βραβείο "μουφα τελεμάρκετινγκ": Βλέπω απ τα μισά μια διαφήμιση με κατασυγκινημένες τροφαντές κυρίες με μέση δαχτυλίδι."Αλλαξε η ζωή μου" αναφωνει η μια "Με ξανα ερωτεύτηκε ο Αντρας μου" η άλλη.Τι διάολο ,σκέφτομαι.Τα κορίτσια παίρνουν κανα χάπι που τους ροκανίζει τη σαμπρέλα και τους αφήνει το προγούλι?Και μετά είδα το φως το αληθινό.Φοράνε έναν μασαζοκορσε τα κορίτσια που τις φασκιώνει και φαίνονται απο 3 εως 15 πόντους λεπτότερες,αλλά μόλις τον βγάλουν τι ειχες Γιάννη τι είχα πάντα γίνονται.Το βραβείο αυτό απονέμεται τιμητικά στον ηλίθιο άντρα που ξαναερωτεύτηκε τη γυναίκα του αλλά από τότε δεν την έχει δει χωρίς ρούχα.

Friday, June 20, 2008

ληστεία

Μεσημεράκι....γυρίζουμε από μια βόλτα στα ΙΚΕΑ με το Στέλιο και τον Βασσίλη .Χαρούμενος για τα καινούρια ποτήρια κρασιου που πήρα(ναι εγώ ειμαι η Μαίρη Παναγιωταρά) βγάζω το κλειδί και πάω να το βάλω στην κλειδαριά!Αμ δε!Τη θέση της κλειδαριάς είχε πάρει μια κουφάλα γεμάτη βίδες και σιδεράκια.Κάποιος προσπάθησε να μπει σπίτι μου!!!Σπίτι μου!!!!!!!!! Παίρνω τηλέjavascript:void(0)
Δημοσίευση ανάρτησηςφωνο έναν κλειδαρά.Σε δέκα λεπτά θα είμαι εκεί μου είπε ψύχραιμος ο άνθρωπος.Βέβαια μέχρι να περάσει αυτό το δεκάλεπτο σκέφτηκα όλα τα πιθανά σενάρια:α)Δεν κατάφεραν αν μπουν και το άφησαν στην ησυχία του το σπιτάκι μου. β) μπήκαν και έκλεψαν τα πάντα και μου άφησαν μόνο τις πατημασιές στους στο μαρμαρο του σαλονιού. γ) Μπήκαν ήπιαν νερο ξεδίψασαν κι εφυγαν. δ)παναγια μου το λαptop!!!!!!
Ηρθε ο κλειδαράς, ανοιξε την πόρτα και το μυστήριο λύθηκε:Είχαν μπει είχαν ψάξει μονο τα κοσμήματα της αδερφής μου και δεν βρήκαν παρα κάποια κοσμήματα μικρης οικονομικης αξίας . Το υπόλοιπο σπίτι άθικτο. Αλλά ξαφνικά συνειδητοποιείς οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν σου ανήκε ι ούτε καν ο προσωπικός σου χώρος....

ΡΕΖΙΛΙ

Σφραγίστηκε το θέατρο Λυκαβηττού λίγες ΄ώρες πριν τη συναυλία του James Blunt !!! Ο ΕΟΤ το αποφάσισε,λεει, η δημοτική αστυνομία το εκτέλεσε. Χαμός για το τι θα γινει με τις επόμενες συναυλίες!Ντροπή...ανοργανωσιά

Wednesday, June 18, 2008

Speak your heart



Το λατρεμένο αυτό τραγούδι ήταν το soundtrack του ταξιδιου στη θεσσαλονίκη και μια από τις λίγες στιγμές που συμφωνήσαμε με την ξανθούλα μου για καλλιτέχνη και τραγούδι με την πρώτη.Lizz σε περιμένώ.

Saturday, June 7, 2008

mikrosprigkipas_B612


Ανέβηκε χθες στο θέατρο σημείο η πρώτη χοροθεατρική παράσταση της ομάδας Asomo4. Μέχρι τη Δευτέρα.Σε χορογραφία Μόνικας Κολοκοτρώνη,σκηνικά-κοστούμια Αλίκης Αρναούτη,φωτισμούς Νικου Κουλοχέρη και μουσική δική μου.Βασισμένη στον μεγάλο έρωτα του συγγραφέα του μικρού πρίγκηπα με την Κονσουέλο.Ελπίζουμε να σας αρέσει.Το βασικό μουσικό θέμα μπορείτε να το ακούσετε εδω