Wednesday, January 31, 2007

ΤΑΛΑΙ- ΠΟΡΕΙΕΣ

Πάλι πορεία στο κέντρο χθες.Οι δρόμοι κλειστοί, μάχη στο μετρό για να μπεις,μάχη για να βγεις, ουρές στις στάσεις λεωφορείων και δεν συζητάμε για το ξεμάλλιασμα που πεφτει μπροστά σε ένα άδειο ταξί(το οποίο μετά από τρεις βάναυσες ώρες στη σταδίου το βλέπεις τουλάχιστον σαν την κόπα καμπάνα).Χάλια μαυρα.Βέβαια ας μην είμαι και αχάριστος.Φαντάσου να έβρεχε κιόλας!λίγες σταγόνες βροχής αρκούν να αφιονιστούν όλοι και οι μάχες στο μετρό φουντώνουν οι ουρές στις στάσεις γίνονται μειονότητες και ο χώρος μπροστά σε ένα άδειο ταξί γίνεται Κουγκι!Οχι, οχι δόξα να χει ο Κύριος τη γλιτώσαμε με μια απλή πορεία.Την γνωστή,αγαπητή καθιερωμένη πορεία :καθε μέρα 11.00 με 15.00. Ωσαν δακτύλιος.Μόνο που στο δακτύλιο ξέρεις σήμερα κυκλοφορούν τα μονά αυριο τα ζυγά.Στις πορείες ούτε που ξέρεις ποιος διαμαρτύρεται ούτε γιατί.Από τους συνταξιούχους μέχρι το συνδεσμο μοντελιστ όλους τους ξεπετάμε με το θρυλικο πλεον "Εχει πορεία στο κέντρο".....

4 comments:

Aντώνης said...

Karabela loipon daggoto!

aliki said...

Θα τελειώσει ο Φλεβάρης και δεν θα έχεις ανεβάσει ούτε ένα post....

Jirashimosu said...

Καλά είπαμε ότι η Αθήνα τον τελευταίο καιρό είναι όλο πορείες, αλλά δε μπορεί τίποτα άλλο να μη σε έχει εντυπωσιάσει στη ζωή σου. Εκτός πια κι αν μένεις σε ενυδρείο!!!

floudion said...

Πάντως πλάκα πλάκα jirashimosu, οι πορείες ήταν ένα διαχρονικό φαινόμενο μέχρι που μπήκε η Μ. Εβδομάδα και ξεκίνησαν οι σχολικές διακοπές. Καλό Πάσχα!