Wednesday, April 25, 2007

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ strikes again!!!!!!



Είσαι μεγάλη γαϊδούρα.Και αχάριστη.Και λαμόγιο. Γιατί νόμιζα οτι τα συμφωνήσαμε!Έκανα ησυχία,χαμήλωσα το μέσο όρο μουσικής,εκοψα τα πολλά πολλά για να μπορείς να ροχαλίζεις ήσυχη!Αλλά εσύ είσαι πολύ μουλωχτή!Αντί να έρθεις να μου το πεις κατάμουτρα "με ενοχλήσατε που κάνατε πάρτι και χαίρεστε τα νιάτα σας",παίρνεις τηλέφωνο την σπιτονοικοκυρά μου και με κατηγορείς. Μαϊμου!!!Φτου σου!Αλλά ο Θεός είναι μεγάλος και σε πλήρωσε με το νόμισμα που μόνο στη μικρόψυχη υπόστασή σου θα άξιζε. Μίλησε η σπιτονοικοκυρά με την διαχειρίστρια και είναι πλέον όλοι εναντίον σου!Τους ξεγέλασα όλους με το ψεύτικο χαμόγελό μου και σε κατηγορούν για όλα εσένα!!!Μπου χα χα(δρακουλιαρικο γέλιο) !Και στο λέω να το περιμένεις: Στο επόμενο πάρτι θα νοικιάσω ηχητική εγκατάσταση και φωτορυθμικά και θα τα κρεμάσω στα παράθυρα σου από το μπαλκόνι.Κακιά και ανάγωγη γρια!!!!

4 comments:

floudion said...

Χαλάρωσε λίγο! Μπορεί να είναι και κακιά κι ανάγωγη, αλλά μην την ανάβεις κι άλλο κι εσύ. Και την επόμενη φορά που θα κάνεις πάρτυ, να την καλέσεις κι εκείνη για να της δείξεις ότι εσύ έχεις τρόπους και είσαι υπεράνω! Καλό στούντιο
:-)

Aντώνης said...

Καραμ(π)ελίτσα ζάχαρη, καραμ(π)ελίτσα μέλι...

themis said...

Ξέχασα να δηλώσω Αλίκη μου οτι 2 μέρες πριν είχα αναρτήσει το εξή στο ασανσέρ:"Το Σάββατο στο Δ1 διαμέρισμα έχουμε παρτυ Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση είστε όλοι ευπρόσδεκτοι." Άρα την πρόλαβα!!!Έτσι δεν είναι?

aliki said...

Άμα είχες προειδοποιήσει και τους είχες προσκαλέσει κιόλας, τότε ήσουν κύριος! Περίμενε λίγο να μπει το καλοκαίρι κι εκεί που θα έχουν σφίξει οι ζέστες για τα καλά (εκτός αν πηγαίνει σε καμιά λουτρόπολη εκείνη την εποχή, βλ. Λουτράκι, Καμμένα Βούρλα και τα σχετικά), θα της ετοιμάσουμε μια super εκδίκηση! Αλλά χρειαζόμαστε καλό σχεδιασμό για να να μην μπορεί να φέρει αστυνομία και τα σχετικά και να βγούμε και καθαροί (βλ. αθώα αγγελάκια)