Friday, June 20, 2008

ληστεία

Μεσημεράκι....γυρίζουμε από μια βόλτα στα ΙΚΕΑ με το Στέλιο και τον Βασσίλη .Χαρούμενος για τα καινούρια ποτήρια κρασιου που πήρα(ναι εγώ ειμαι η Μαίρη Παναγιωταρά) βγάζω το κλειδί και πάω να το βάλω στην κλειδαριά!Αμ δε!Τη θέση της κλειδαριάς είχε πάρει μια κουφάλα γεμάτη βίδες και σιδεράκια.Κάποιος προσπάθησε να μπει σπίτι μου!!!Σπίτι μου!!!!!!!!! Παίρνω τηλέjavascript:void(0)
Δημοσίευση ανάρτησηςφωνο έναν κλειδαρά.Σε δέκα λεπτά θα είμαι εκεί μου είπε ψύχραιμος ο άνθρωπος.Βέβαια μέχρι να περάσει αυτό το δεκάλεπτο σκέφτηκα όλα τα πιθανά σενάρια:α)Δεν κατάφεραν αν μπουν και το άφησαν στην ησυχία του το σπιτάκι μου. β) μπήκαν και έκλεψαν τα πάντα και μου άφησαν μόνο τις πατημασιές στους στο μαρμαρο του σαλονιού. γ) Μπήκαν ήπιαν νερο ξεδίψασαν κι εφυγαν. δ)παναγια μου το λαptop!!!!!!
Ηρθε ο κλειδαράς, ανοιξε την πόρτα και το μυστήριο λύθηκε:Είχαν μπει είχαν ψάξει μονο τα κοσμήματα της αδερφής μου και δεν βρήκαν παρα κάποια κοσμήματα μικρης οικονομικης αξίας . Το υπόλοιπο σπίτι άθικτο. Αλλά ξαφνικά συνειδητοποιείς οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν σου ανήκε ι ούτε καν ο προσωπικός σου χώρος....

4 comments:

costas said...

ελπιζω να μην πηραν και τις χορδουλες...
(λες να ειμαι γκαντεμης?)

ΥΓ: Φαντασου να δεχτει τη προσκληση και να ειχα μεινει στο σπιτι σου ενω εσυ πηγαινες στο ικεα...! Θα τους ειχα δειρει σιγουρα!

Συνήθης Ύποπτη said...

Δεν πας να παίξεις κανένα τζόκερ;
Κωλόφαρδος μέσα στην ατυχία σου εντελώς.
Έχεις και καινούρια ποτήρια να ξεδιψάσεις τον καημό σου!

Aντώνης said...

Εγώ δεν θα μείνω στα δυσάρεστα. Θα εστιάσω στα καινούργια ποτήρια και θα σου κάνω μια αφιέρωση... "Δως μου τ' αθάνατο νερό δροσιά απ' την καρδιά σου..."

antigonos said...

Τι λες, καλό μου?!
Έτσι, όμως, φαίνεται πλούσια η πολυκατοικία σου:P