Wednesday, June 25, 2008

Α' απονομη βραβείων "Συνέβη"


Λοιπόν αγαπημένοι μου 7 αναγνώστες και Αλέκα (καρατσεκαρισμένο που έλεγε και η αείμνηστη). Από σήμερα το πολυαγαπημένο σας Σ.Σ.Α. (συνεβη στην Αθήνα) με βαθειά συγκίνηση και περηφάνια παρουσιάζει και καθιερώνει τα βραβεία "συνέβη".

Λίγα λόγια για τον θεσμό:

Τα βραβεία θα δίδονται σε άτακτα χρονικά διαστήματα και για διάφορους λόγους και αιτίες. Σήμερα βραβεύωμεν τη διαφήμισή.Αύριο μπορεί το καλύτερο καζαν-ντιμπι.Θα δούμε.Πρόεδρος είμαι οτι γουστάρω κάνω.Τα βραβεία δεν συνοδεύονται απο χρηματικό έπαθλο.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΞΕΚΙΝΑ

Βραβείο "Δυσφημισέ με τώρα": Το ειδικό βραβείο αυτό απονέμεται στην καινούρια διαφήμιση εταιρείας αυτοκινήτων η οποία αφού παινεύει το αυτοκίνητο για την άρτα και τα γιάννενα που διαθέτει τελειώνει με την φράση "Με 18.900 ευρω.Εσεις θα ζητούσατε ποτέ τόσα πολλά?"!!!!!Συμβουλή:Βάζουμε σε σωστή σειρά τις φράσεις για να βγαίνει το νόημα που θέλουμε κι όχι ακριβώς το αντίθετο.

Βραβείο "Υπερμόντελος και ιερο τέρας υποκριτικής τεχνης":Απονέμεται σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο οποίος διαφημίζει γιαουρτοειδή που ρίχνουν την χοληστερίνη.Εκτός οτι ο άνθρωπος δεν χτενίστηκε καν για να βγει να τα πει,ακούγεται να μιλάει βαριεστημένα με ένα λάμδα βαρύ σαν ιστορία και μασώντας τα μισά λόγια.Στην ηχητική επεξεργασία που του κάνανε δε στο τελευταίο σλογκανάκι νομίζεις οτι φεύγει κι από το μικρόφωνο.Κορυφαία στιγμή του είναι όταν περπατάει και ενώ πρέπει να μιλαει κοιτώντας στα μάτια τους τηλεθεατές (δηλαδή την κάμερα που τον ακολουθεί) καθώς θα τους δίνει επιστημονικά στοιχεία για το πως αυτό το γιαούρτι μειώνει χοληστερίνη χοληστερόλη και δε συμαζέυεται,αυτός παράλληλα ρίχνει και λοξές ματιές ξώφαλτσες πιθανότατα στο σκονάκι η στον υποβολέα ή στο παπουτσι του μακενίστα.

Βραβείο "Κούλανε με με το σλόγκαν σου": Απονέμεται στο δημιουργικό που ενέκρινε το σλογκαν "Στη ζωή όταν έχεις επιλογές,επιλέγεις πάντα το περισσότερο".Στο χωριό μου εμεις όταν έχουμε επιλογές επιλέγουμε παντα το καλύτερο κι οχι το περισσότερο. Αν έχεις δηλαδή πολλά πάρα πολλα ρεβύθια και ένα φιλε μινιόν σύμφωνα με το σλόγκαν θα επιλέγεις ΠΑΝΤΑ τα ρεβύθια.Βραβείο και γρήγορα.

Βραβείο "μουφα τελεμάρκετινγκ": Βλέπω απ τα μισά μια διαφήμιση με κατασυγκινημένες τροφαντές κυρίες με μέση δαχτυλίδι."Αλλαξε η ζωή μου" αναφωνει η μια "Με ξανα ερωτεύτηκε ο Αντρας μου" η άλλη.Τι διάολο ,σκέφτομαι.Τα κορίτσια παίρνουν κανα χάπι που τους ροκανίζει τη σαμπρέλα και τους αφήνει το προγούλι?Και μετά είδα το φως το αληθινό.Φοράνε έναν μασαζοκορσε τα κορίτσια που τις φασκιώνει και φαίνονται απο 3 εως 15 πόντους λεπτότερες,αλλά μόλις τον βγάλουν τι ειχες Γιάννη τι είχα πάντα γίνονται.Το βραβείο αυτό απονέμεται τιμητικά στον ηλίθιο άντρα που ξαναερωτεύτηκε τη γυναίκα του αλλά από τότε δεν την έχει δει χωρίς ρούχα.

5 comments:

Jimmy Rose said...

Η Αλέκα δεν είμαι (καρατσεκαρισμένο και αυτό), άρα είμαι ένας από τους αγαπημένους 7 αναγνώστες; Και βγούμε περισσότεροι, ποιός θα μείνει απέξω;
Μερικά σχόλια τώρα:
1. Να θυμίσω (ως πιο παλιός και οπαδός του Ηρακλή) ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορούσε, λένε οι φήμες, να κάνει ντρίπλες μέσα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο... Μην περιμένουμε περισσότερα ταλέντα από αυτό.
2. Ας φάνε οι της διαφήμισης τα πάρα πολλά ρεβύθια, για να μείνει το φιλέτο για εμάς...
Καλημέρα.
υ.γ. περιμένω το βραβείο για την καλύτερη τσακώνικη μελιτζάνα...

revqueer said...

XAXAXAXAXA!!! Έχεις κέφια βλέπω!

anna said...

:D

Τελετή απονομής δεν έχει;! Ξέρεις, κόκκινο χαλί, χορευτικά, πυροτεχνήματα και τα τοιαύτα.

Φιλί

costas said...

Καταρχην να σημειωσω πως θα επρεπε να ονομαζονται "τηλεοπτικα βραβεια συνεβη".
Και τελικα τι ειναι μακενιστας??

themis said...

@Jimmy Rose η αλήθεια είναι οτι ήταν 5 οι γνωστοί αναγνώστες αλλα άφησα 2 θέσεις καβάτζα! Το βραβείο καλύτερης τσακώνικης μελιτζάνας υπόσχομαι να δοθεί στα βραβεία συνέβη Gourmet :-)

@revqueer Θα γίνει χαμός!Κάτω η κατάθλιψη! Καλημέρα!!

@anna Είναι ψηφιακά μεταμοντέρνα βραβεία δεν χρειαζονται τερτίπια και στολίδια. Στέκονται στην ποιότητα του βραβευθέντος

@Costas Δεν διάβασες το σημείωμα του προέδρου και με στεναχωρείς. Μακενιστας είναι ο κύριος που κινεί
την κάμερα που κυλάει πανω σε ράγες