Saturday, August 2, 2008

Βραβεία Συνέβη (εκτακτη βράβευση)

Αγαπητοί μου 7 παλαίμαχοι αναγνώστες,Αλέκα, καλα μας new entries(σε αυτό το σημείο ας υποδεχτούμε και τους 2 καινουριους μας φίλους) μαζευτήκαμε απόψε εδώ, αυτήν την όμορφη αυγουστιάτικη βραδιά για να τιμήσουμε με το ειδικό βραβείο "technical and technological achievement" για τη συνολική της προσφορά στη διάδοση της μουσικής μέσω νεων τεχνολογιών, την πασίγνωστη τραγουδίστρια που στοίχειωσε τα παιδικά και εφηβικά μας όνειρα όντας το απόλυτο ποπ είδωλο των αρχων του 90. Η αγαπημένη αυτή τραγουδίστρια λοιπόν έκανε την εξης δήλωση-sudoku σε μεγάλο ηλεκτρονικο περιοδικο με αφορμή το νεο της δίσκο: "Το cd λοιπόν έχει 12 τραγούδια, περιέχει και το video clip, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν έχουν όλοι οι Έλληνες πρόσβαση στην τηλεόραση ή στο ίντερνετ, ώσπου να μπορούν να δουν το βίντεο κλιπ. Έτσι σκεφτήκαμε να το συμπεριλάβουμε και να παίζει σε οποιοδήποτε pc ή dvd. " Θ αφήσω εντελώς έξω το κομμάτι της δήλωσης που κόπτεται για τα ελληνικα νοικοκυριά που έχουν μεν pc για να δουν το κλιπ αλλα όχι ίντερνετ,γιατί αντιλαμβάνομαι πως δεν έχουν όλοι οι Έλληνες δυνατότητα πρόσβασης,(γιατί μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές που ο οτέ δεν έχει βάλει καλώδια,γιατί ξόδεψαν ολα τα λεφτά για την αγορά του pc και δεν εχουν για να βάλουν σύνδεση ή γιατί ανήκουν στις ηλικιες ανω των 65 που δεν χρησιμοποιούν ίντερνετ).Θα αφήσω το κομμάτι της δήλωσης που χαρακτηρίζει "πολύ σημαντικό" το γεγονός οτι περιλαμβάνεται στο δισκάκι και το κλιπ,λες και ειναι ανθρωπιστική βοήθεια του πνευματικού ταγου-ποπ ειδώλου στον κοσμάκη που θέλει να επιμορφωθεί καλλιτεχνικά. Θα σταθώ όμως στο δεν έχουν όλοι οι έλληνες πρόσβαση στην τηλεόραση.Και έστω οτι δέχομαι το ότι δεν έχουν όλοι οι έλληνες πρόσβαση στην τηλεόραση(λες και η τηλεόραση είναι ψωμί στην κατοχή).Σε ποιο οποιοδήποτε dvd θα παίζουν το κλιπ της αγαπημένης τραγουδίστριας? Δεν θα είναι αυτό το dvd συνδεδεμενο με καποιο δεκτη τηλεοπτικό?Θα την πήρανε διακοσμητική την τηλεόραση οι άνθρωποι για να χουν να βαζουν το σεμεδάκι?
Με λίγα λογια η τραγουδίστρια περιγράφει έναν νεοέλληνα ειδικη περίπτωση, ο οποίος έχει pc χωρίς να έχει ιντερνετ και dvd player σε μια τηλεόραση χωρίς κανάλια.Επιπλέον αυτος ο υβριδικός gadgetακιας έχει καψα να πάρει το δίσκο της αλλα αυτο δεν ειναι απο μόνο του αρκετο:Θέλει και να την βλέπει παρόλο που δεν εχει φροντίσει να εφοδιαστεί με τηλεοπτική κεραία η καλώδιο για το ιντερνετ.Αυτό παει να πει ικανοποιώ τα γούστα των πιο απαιτητικών ακροατών μου.
Ένα χειροκρότημα και ας ανεβει στη σκηνη να πάρει την τιμητική της πλακέτα

6 comments:

Jirashimosu said...

Θα βρεις το μπελά σου μια απ' αυτές τις μέρες.
Η κοπέλα προφανώς εννοούσε ότι δεν έχουν όλοι οι έλληνες πρόσβαση σε τηλεόραση τις ώρες που παίζεται το clip της.
Αμέσως...

(ποια είναι εν τω μεταξύ;)

anna said...

Ή δεν έχουν πρόσβαση στο ένα και μοναδικό μουσικό κανάλι της Ελλάδας.
Νομίζω την παρεξήγησες την καλλιτέχνιδα, Θεμάκο.
Πάντως, λόγω του συγκεκριμένου post σήμερα έκανα ένα αφιέρωμα στα 90's στο youtube. Δε μπορείς να φανταστείς τι βιντεάκι έχω δει...

@jirashimosu
(έλα που δεν κατάλαβες) Θα στο έλεγα, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπει ο διαχείριστης του blog να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της δημόσια.

σπόρος said...

Επειδή, μ' έχει φάει η περιέργεια, μήπως θα μπορούσα να έχω τη βοήθεια του κοινού -ή ας μιλήσει το "τέρας"- για την ταυτότητα της τραγουδίστριας ;)))
Καταλαβαίνετε ότι κάπου πάει το μυαλό μου και θέλω να δικαιολογήσω το πρόσωπο αυτό, που παραμένει αναλλοίωτο εδώ και αρκετά χρόνια...

Aντώνης said...

Για μαζέψου... γιατί θα βγάλω όλα τα απλυτά στη φόρα από τη βραδιά στο on the rocks!

themis said...

@Σπόρος Το τέρας να κάτσει εκει που καθεται!Κουβέντα δε θα βγάλει! καλησπεραα

@jirashimosu and antonis Δε φοβάμαι!Είμαι καθαρός σαν κρυστάλινο νερο

@Αννα πιστεψε με μπορώ να φανταστώ και πολυ καλα!!!φιλια

Blueberry said...

Θαρρώ πως έγραψες ότι η εν λόγω τραγουδίστρια έκανε την δήλωσή της σε ηλεκτρονικό περιοδικό...
Ευτυχώς!.. για να πιάσουν τόπο και τα επιχειρήματά της... και να πεισθούν οι μη έχοντες πρόσβαση στο Internet ότι τους σκέφτεται και να δακρίσουν καθώς διαβάζουν την δήλωση.