Monday, September 8, 2008

ΒΡΑΒΕΙΑ "ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008"

Αγαπημένοι μου 7 αναγνώστες, 2 καινούριοι ,κρυφέ αναγνώστη Μάκη,Αλέκα και τέσσερις εξ Αντωνίου απεσταλμένοι σας καλωσορίζω στην φαντασμαγορική απονομή των βραβείων "Συνέβη καλοκαίρι 2008" . Βραβεύονται πρόσωπα που σημάδεψαν το καλοκαίρι που μας πέρασε και άφησαν το αποτύπωμά τους στην καλλιτεχνική φύση μου.

Βραβείο Linguaphone-Στρατηγάκης"put the kot down" Στην αξέχαστη εκφορά της Αγγλικής από γνωστή(?) ηθοποιό που μας έδινε οδηγίες προς ναυτιλλομένους στην Επίδαυρο σε άπταιστα αγγληνικά.γκουντ ιβενινγκ Λέιντες ε Τζετελμαν.

Βραβείο "η κουμπάρα μπερδεψε τις τελετες" Με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες κουμπάρες κερδίζει η δική μας Αλέκα. Όμορφη,λαμπερή και απαστράπτουσα έκλεψε τις εντυπώσεις. Προδόθηκε όμως στη χαιρετούρα όπου μετα τα 50 πρώτα "ευχαριστούμε" , το αστραφτερό χαμόγελο έσβησε το φωτισμένο πρόσωπο σκοτείνιασε ο τόνος της φωνής έπεσε και χαμήλωσε τα μάτια κατακοκκίνησαν και τα σαφώς ψηλά τακούνια την ενόχλησαν και ψέλλιζε το ευχαριστούμε λες και απαντούσε στο ζωή σε λόγου σας!

¨Ειδικό Βραβείο "Τυφλές ελπίδες-Πέτρος Δουρδουμπάκης" Στον Άμλετ της Σαουμπίνε ο οποίος στην αρχή της παράστασης μας έδωσε τυφλές ελπίδες με την χοντρή κοιλιά του και τα πρησμένα του μάγουλα. Και εκεί που πας να νιώσεις τάυτιση και να πεις πως ο ήρωας της γενιάς μας μπορεί να είναι και χοντρός, σου κόβει τα φτερά βγάζοντας στη μέση της παράστασης την ψευτικη κοιλιά τα ψεύτικα μπούτια και τις ψευτικες μαγούλες του και αποκαλύπτει οτι απο κάτω κρυβόταν ένας τυπικός παιδαράς με ταλεντο.Τζίφος!

Βραβείο "σας σερβίρω θέα,θέλετε κι εξυπηρέτηση?" Στο υπέροχο μαγαζί vertigo στα Φηρά στη Σαντορίνη όπου ήπιαμε τις χειρότερες μαργαρίτες του πλανήτη,ικετεύσαμε για νερό χωρίς ανταπόκριση και ήπιαμε το πρώτο χάμο με εβαπορέ μεταμφιεσμένο σε μιλκ σεικ και πληρωμένο 8 ευρώ.

Βραβείο Spooky Στον άνθρωπο που είχε την ιδέα να ανεβάσει την αγαπημένη Άννα Καλουτά στη σκηνή του Ηρωδείου να ωρύεται "Είμαι ακόμα ζωντανή,ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗ,Ε Ι Μ Α Ι Α Κ Ο Μ Α Ζ Ω Ν Τ Α Ν Η Η Η Η Η Η!" και μπαίνει η μπαντα και τραγουδουν όλοι μαζι "κι ειίιμαστ ακόμαααα ζωντανοι....στη σκηνηηη" .Μπρρρρρρρ!

Τα βραβεία θα ταχυδρομηθούν σε όλους τους νικητές μέσα σε 6-10 εργάσιμες ημέρες.Καλό σας βράδυ

12 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

χαχαχα!!!
Καλημερούδια

Anonymous said...

Spooky... το ομότιτλο βραβείο..!

Καλή μέρα.

Aντώνης said...

Ασε την Άννα κάτω! Φεύγω, φευγω... μωρέ, βασικά, ετοιμάζω κάτι μονολόγους από τον Άμλετ για κάτι απαιτητικούς που θα ήθελαν να τον δουν τον όπως πραγματικά λες ότι θα ήθελες να τον δεις, με μάγουλα, με κοιλιά, με ... με...

Y.Γ: εγώ δεν τον είδα, αλλά πρόσεχε τί λές γιατί τα καλύτερα γενικώς ακούστηκαν

Anonymous said...

Super!!!

Αnnelie said...

hahahahaha! Eksairetiko to post!
Kalimeres!!

:-)

anna said...

Χαχαχα!
Χαμογελαστές καλημέρες!

:D

Και για να μην το ξεχάσω: Και στα δικά σας, συνθέτα (Βραβείο Νο. 2). Και δεν εννοώ την κουμπαριά..

mahler76 said...

χαχαχαχα, το βραβείο spooky χαχαχαχαχαχα

Blueberry said...

Η τελετή απονομής έγινε με πλήρη επισημότητα και παρουσιαστή με φράκο και παπιγιόν;
θα τα δείξει επαναλήψεις το MAD υποθέτω εεεε;
Πες ναι...!!!

Eλενα said...
This comment has been removed by the author.
Rena Fan said...

Εμένα άραγε με μετράς στους προερχομένους εκ του Αντώνη;

ONEIRO...PARMENOS said...

Απλά να σουι πω πως ...βούρκωσα στο στιγμιότυπο με την Καλουτά!!!!!!!!!

(ναι, είναι πρότυπο!)

Ο ψεύτικος Πέτρος said...

Βραβειο σπουκι : ημουν εκει και σκιαχτηκα είναι η αληθεια