Friday, January 16, 2009

Χθες Φαγαμε στης Ιοκαστης


Δηλαδη ειδαμε την παρασταση "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" ενα έργο του Ακη Δημου που εσκισε στην Θεσσαλονικη δυο χρονια και ανεβαίνει στο Χορν σε σκηνοθεσία σταματη φασουλη. Και πολύ το ευχαριστήθηκα. Πολύ χάρηκα που είδα μια εμπορική παράσταση τόσο ομορφη και καλοκουρδισμένη με μια Σοφία Φιλιππίδου χείμαρρο εναν Δαδακαρίδη να χει κεντήσει το ρολο του Εσθονου μεταναστη μεχρι την τελευταία λεπτομέρεια και την Νάντια Κοντογιώργη που αν και εμφανιζεται στο τελευταιο δεκάλεπτο είναι αρκετό για να τη θυμασαι μεσα σε αυτους που ξεχώρισαν για το ταλέντο να διαχειριστούν εναν ρόλο που τόσο ευκολα θα μπορούσε να πέσει στην δινη της καρικατούρας.Τα 2 παιδιά δεν μου πολυάρεσαν αλλα μικρο το κακό.Την ξαναβλέπω και αυριο. Άνετα.


Μετά της Ιοκάστης βεβαια φαγαμε και στα Fridays στο Κολωνάκι οπου εκνευρίστηκα με το πόσο δυνατά μπορεί να ακουει κανεις μπιτακια οταν τσακίζει μπριζολα, μόνο και μόνο για να αισθάνεται οτι ακολουθεί το hype(το οποίο μου φαίνεται ηδη ξεπερασμένο).

2 comments:

Ο ψεύτικος Πέτρος said...

Το ειδα πριν τις γιορτες. Θα διαφωνησω λιγακι για τους ηθοποιους και θα σταθω στο αποτελεσμα. Δεν μπορω να καταλαβω ποτε επιτελους θα ανεβει μια παρασταση που λεει κατι. Πάω θεατρο περναω καλα και μετα βγαινω και ερχεται το κενο. Για διασκεδαση πηγανω μαλλον γιατι ψυχαγωγια ουτε κατά διανοια. Εχω να δω εργο που θα προκαλεσει συζητησεις μετα την παρασταση μεταξυ της παρεας από το «Μπελα Βενετσια».

Anonymous said...

Θεμάκο μου να μην τρως στα Friday's γιατί χρησιμοποιούν λάδι πολύ κακής ποιότητας και βάζεις 2 κιλά ανά μπριζόλα. 'Aσχετο με την παράσταση αλλά σημαντικό!

υγ1: η Φιλιππίδου είναι διαχρονική θεά. Tην είχες δει στη "Φαύστα" του Mποστ στο Εθνικό πριν χρόνια;

υγ2: φαντάζομαι η αισχροκέρδεια του εν λόγω θεάτρου (τύπου: δεν βγάζουμε φοιτητικά το Σ-K) συνεχίζεται ε;

φιλάκια βρυξελλών
φβ