Friday, June 12, 2009

ΠΡΩΗΝ

Να ενας τιτλος που τόοοσο δύσκολα μπορείς να χειριστείς. Ειτε εισαι πρωην υπουργος ή πρωην μις ελλας η πρωην κολλητος και πρωην γκομενος. Γιατί έχει αυτό που απαιτεί απο σενα αξιοπρέπεια μεν αλλα οχι τόση ωστε να φαίνεται ψευτικη ,ευγενη και θετικα συναισθήματα προς τον νονό σου(τον ανθρωπο που σου χαρισε το τιτλο "πρωην") αλλα οχι και τόσα ωστε να μη φανεί οτι αποζητάς οίκτο.. Και ολοι κατα βάθος ξερουν οτι οπως και να χτισεις το οικοδομημα της αξιοπρεπειας συο και οσο και να την διαφυλασσεις με ενα φυσημα γινεται σταχτη και μπουρμπερη και ευκολα παιρνεις τον τίτλο σου πανηγυρικα "α αυτός είναι ο πρωην" .Και εκεί που αισθανεσαι οτι εισαι με το κεφάλι ψηλά και εχεις πετύχει τη σωστή δοσολογία σου ερχεται εξ ουρανου ενα γιγανταιο γιαουρτι κατακέφαλα.
Ετσι και εμεις απόψε.Σουηδία.Ευρώπη.Περπαταγαμε οι δυο πρωην σαν φιλαράκια του παλιου καλού καιρουυυ.Και μπροστά εσυ με τον νυν. Και μια μας φασκέλωνα για τον ξεπεσμο μας, μια μας θαύμαζα για τη γενναιότητα μας.Και μετα ηξερα ξαφνικα οτι δεν ειναι γενναιοτητα αυτό που καναμε αλλα το μονο που μας ενοιαζε ειναι να περπατάμε κοντά σου.και κρυφογελασα με την απόδοχη της αδυναμίας μου.ΠΡΩΗΝ λοιπον.με τις υγειες μας.

3 comments:

Jirashimosu said...

Τουλάχιστον υπήρχε το "με συγχωρείς" βαθιά μες στα μάτια τους; η μαλακίες;

mahler76 said...

κάλε άσε τις ευγένειες και γίνε κατιναριό κάνε σκηνή, δείξε πόσο σε πληγώνει να τους βλέπεις μαζί πως σπαράζει η καρδιά σου και μετά τίναξε το μαλλί γύρνα με χάρη την πλάτη και φύγε Qiouria και άσε τον άνεμο να σκορπίσει τα αποκαΐδια.

Ναι οκ i have issues of my own, αλλα κατά βάση ξέρεις πως έχω δίκιο.

Aντώνης said...

"Νυν και αεί" ξέρεις εσύ... Βικάρα στο πλέι!