Thursday, May 1, 2008

Με πειθεις.



Χθες πήγαμε με τα παιδιά στο live του Κωστή στην Trova. Θέλω να γράψω τόσα πολλά για να περιγράψω αυτό που έγινε χθες αλλα αισθανομαι πως δεν γινεται να μεταφερεις με τιποτα σε Θα προσπαθησω να δώσω μια ιδεα. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο . Ο Μαραβέγιας αεικινητος ξεσηκωτικος κεφατος αισιόδοξος παλαβός (με μια εκπληκτική αισθηση του μετρου στην παλαβομαρα ομως.Δεν εγινε καραγκιοζης ουτε μια στιγμη) τα παιδια επαιζαν ΑΠΙΘΑΝΑΑΑΑΑ.Αριστουργηματική μπαντα (Γρηγόρης Ντανης κιθάρες και Ιλαν Μνουαχ σαξόφωνα ήταν μαζι μας στον Ιανο κι εσκασα από ζήλεια που τους εβλεπα να παίζουν)ο Αγγελος παπαδάτος κοντραμπάσσο(performer οχι αστεια) ο Παπαβρανούσης τύμπανα (γαλλικής σχολής κλασσάτο παίξιμο υπέροχος μονο με μια κασα ενα ταμπουρο κι ενα δυο πιατα) και φυσικά ο ίδιος ο κωστής ακκορντεον.Ενα εκπληκτικό σετ από την Θεοδώρα Τζήμου γεμάτο θεατρικότητα και ενέργεια και ενα death car μαγευτικο απο την αλλη κοπελα που ηταν εκει!
Πηγα εκει απλως χαρούμενος που θα συναντησω τον κωστή τον ιλαν και τον γρηγόρη και εφυγα ΠΕΤΩΝΤΑΑΑΣ βραχνιασμενος με τα χερια μου να πονανε απο το χειροκροτημα!Υπέροχα.

υγ Για να μη μιλήσω για τον Λαμπρο Φιλίππου που παρευρισκόταν ως θεατης και είπε ενα ederlezi που ακόμα ηχεί στα αυτιά μου και με συγκινει,γιατι δεν ξερω αν θα τον ξαναπετύχετε εκει.Σας το εύχομαι...

No comments: